DA LAT CUISINE

DA LAT CUISINE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 666 beoordelingen
15 mei 2021 om 23:59 The person delivering refused to bring it to my apartment, I had to go downstairs in the reception to pick it up. Not a problem per se, but that’s not “delivery at door” means. Also, the soup was way too spicy.
15 mei 2021 om 23:32 En wederom was de banh en sup super lekker.
14 mei 2021 om 20:58 Utterly delicious - so good, every time
13 mei 2021 om 12:24 Bouillon was minder op smaak dan ik van ze gewend ben.
30 apr 2021 om 21:27 We hadden gevraagd of er geen koriander bij de gerechten kon. Dat is ze helaas niet helemaal gelukt. Voor de rest prima eten en snelle bezorging!
25 apr 2021 om 21:26 Alles lekker vers en goed van smaak. Vegetarische bun.
21 apr 2021 om 20:17 Lekkere bun bo hue! Alleen deze keer beetje weinig noedels
18 apr 2021 om 19:16 What happened to your pho (bo)?? Last 2 times it was so greasy, layers of fat on top, hardly any pho taste either :( almost unedible. Used to be sublime. Go back to quality please. Also no hot sauce/hoisin anymore. Going downhill? Please don’t
17 apr 2021 om 11:04 Er zit heel vaak vertraging tussen bestellen op bezorgd. nl en dat het daadwerkelijk binnenkomt bij het restaurant. Betere ervaring door rechtstreeks te bestellen via eigen website. Het eten vam Dalat is altijd heerlijk!!
17 apr 2021 om 1:25 Bijna 2 uur moeten wachten. Eten was koud, avondklok niet gehaald en wel een boete mogen betalen. Volgende x minimaal 4 uur van te voren bestellen als je geen boete wil krijgen.