DA LAT CUISINE

DA LAT CUISINE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Lat Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 19:36 Heerlijk!
15 mei 2022 om 21:51 Er stond tijdens het bestellen dat het 25-45 min zou duren, echter het eten was er pas rond 19.15, dit viel tegen... het eten was overigens wel best wel lekker. Verder iets aan de dure kant voor wat je krijgt.
15 mei 2022 om 20:00 Super lekker eten! Verse producten en veel smaak. Voor herhaling vatbaar.
6 mei 2022 om 20:27 In het begin was het van goede kwaliteit. Nu is het erg vet en de verse loempias zijn mini geworden. Prijs/kwaliteit een 4.
28 apr 2022 om 20:25 De spring rolls waren echt koud. Geen wonder ook als je ze naast ijskoude dranken legt in dezelfde zak. En ipv de bestelde 2 bier en 1 fris kwam 2 fris en 1 bier. (Ik krijg nog geld terug dus!) Hele slechte beurt dit keer.
22 apr 2022 om 14:44 Het was heerlijk, maar WAT DUUR voor wat je krijgt! Had voor dit geld toch een iets riantere portie verwacht, nu zelf nog maar even een tosti gebakken als toetje
14 apr 2022 om 22:34 Waanzinnig lekker eten, heerlijk vers, veel groente, smaakvol. Vriendelijke bezorger ook. Tot snel weer!
14 apr 2022 om 19:22 Keurig bezorgd, heel erg vers, heerlijk gegeten!
28 mrt 2022 om 10:32 Very tasty and delivered quickly. We love Da Lat.
24 mrt 2022 om 19:56 Lekker lekker LEKKER. Echt zo fijn. Vooral die paddenstoelen spring rolls
21 mrt 2022 om 12:04 prima eten, verrassend zelfs. ik had verschillende dingen besteld en er zat een zak groenvoer bij waarvan ik geen idee had waar het voor was. Munt peterselie en grove slabladen. Alles heel vers en als je de combinatie weet misschien nog lekkerder.